Glory days

Om jag skulle förklara mitt jobb så skulle det vara med två ord; ganska simpelt.
Men just idag, JUST IDAG, kommer alla ärenden som kan krångla just till mig. Och på råge på det, oförstående kunder. Men, jag är som en dröm i mitt yrke så jag löser det såklart. Men jag känner att jag kanske inte orkar just idag. Min sömn har inte varit så bra som den ska de senaste dagarna. Iallafall för att jag ska orka dessa dagar. Så ikväll ska jag sova typ vid 10, har jag bestämt. Läsa en bok kanske, kolla på tv tills det blir skumt.
Bara ha det bra, för mig själv liksom.

OCH på fredag är jag ledig. Glory days!

'tard

Jag skulle vilja dokumentera alla tankar jag har i huvudet för en dag. För jag har börjat inse att det kanske inte står rätt till i hjärnkontoret där uppe. Ibland är det väldigt fientligt, rasistiskt, feministiskt eller rentav elakt. Och andra sidan är det visserligen ganska kul.

När jag är irriterad ter det sig ofta att jag är väldigt fientlig. En tant med väldigt risigt hår stod vid kattmatshyllan på Willys för ett tag sen. Första tanken var: "Kunde väl ge mig fan på att du skulle ha katt".

Tidigare idag skulle jag gå på toa, här på kontoret, toasitsen var uppe.
"Jävla MÄN" tänkte jag. Men var så nära på att skrika ut det i min ensamhet. Dessa jävla män.

Och alldeles nyss överhörde jag en kollega som sa "tack för alla ljusa minnen". Och jag tänkte för mig själv "Att de där minnena kan inte ha skapats på natten". Och fnissade för mig själv, en bra stund.

RSS 2.0