Smart ämma

Jag insåg precis efter mitt senaste inlägg att det var en speciell dag den 28:e.
åtminstone mer speciell än alla andra dagar.
Tor och jag hade faktiskt 4 månader! Jag tror att han blev lite sur för att jag glömt bort det, men det är ju inte direkt så att han gör en big deal av det. Och varför skulle 4 månader vara det?
Det är mindre än ett halvår, mer än ett kvarttal och ungefär lika långt som sommaren. Från Förommar till sensommar. Man kan ju säga att vi har överlevt sommarflörts-stadiet. Och det är ju alltid något.
Är det nu det börjar på riktigt måhända?
Det är sånt som märks. Hoppas jag.

Förövrigt så verkar det inte som att det blir min höst i år.
Jag älskar hösten, jag blir inte deprimerad av den, åtminstone inte nu.
Nu är allt vackert. Jag skulle kunna gå och lalla omkring hur länge som helst, eftersom att allt man lägger ögonen på känns harmoniskt och bra.
Idag känns det bättre än igår, och i förrgår. Jag fick ett besked som gör att jag inte behöver oroa mig längre. dock satte det igång en tankeprocess.
Det känns som den här hösten kommer dra ner mig.

28 September

Min datorjävel är paj. Helt jävla paj, jag hatar den!!! Och jag tror att han vet det, min dator heter nämligen Bert. Bert provocerar mig, och det gillar jag inte. För jag har en massa annat som trycker på under ytan och nu bubblar det liksom, och snart, riktigt snart kommer det en explosion för hela slanten. Vänta och se, hoho.

Nu ska jag äta raggmunkar. Nomnomnom.

24 September

Jag har nämnt min mangoman tidigare, och jag har kommit till slutsatsen att han är bäst, dock när det gäller om att tipsa musik. För han är lika träffsäker varje gång. Tidigare har det varit Get Well Soon och Why?. Bland annat.
Igår fick jag denna länkad, helt jävla underbar. En av mina feelgood-låtar just nu. Åh!24 September

Åhåjaja, nu är jag hemma från Malin. Egentligen var jag det för två timmar sen, men jag har suttit med lite bilder och sånt där trevligt.
Trevligt för dom som är intresserade av det, tråkigt för dom som inte är det. Och vilken tur att jag är det, så jag inte har haft tråkigt dom senaste två timmarna. För det vore väl ändå för dumt så säg?

Jag ska faktiskt dra mig till sängs nu, och vänta in Advokaterna (The Practice), en av mina mest älskade serier. Advokatserier är något jag är besatt av, dock är det väldigt synd att ingen av dom går längre. Förutom repriserna sent på nätterna. Ally Mcbeal och Advokaterna toppar den listan. I allmänhet ser den ut så här istället;

1. One Tree Hill
2. Greys Anatomy
3. Gossip Girl
4. Simpsons
5. Family Guy (som snart kommer med nya avsnitt, på sexan! Längtar lite faktiskt)

Malin har förresten en söt katt som heter Stina.
Stina är uppmärksamhetskåt, vilket gör henne väldigt givande att fota.23 September

Godmorgon skulle jag kunna säga, men det gör jag inte, för jag gick upp ett antal timmar sen, typ 2. Det är något för jävligt att vara arbetslös. Men jag har faktiskt tre stycken  ansökningar ute just nu som jag väntar svar från. Hemtex, Bauhaus och R&D Förlag. Deltidsjobb är dom allihopa, men jag gör faktiskt vad som helst för att få något att göra. Det är som sagt, för jävligt att vara arbetslös.

Anyhow, nu ska jag berätta om något roligare.
Lars Winnerbäcks nya album, eller nya och nya, veckofärskt är det i allafall. Det blev en tidig release, istället för den 21'a September blev det den 18'e September. En glad nyhet för den som inte har mycket att göra. Alltså jag.

Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen -
Fantastiskt.
Det är så jag tänker beskriva det. Första gången jag hörde låtarna sa jag såhär;
"Det är en blandning mellan en ny Lars och gamla Lars. Musiken är annorlunda, han har inte gjort något liknande tidigare. Och texten är gamla Lars, eller ja det kommer alltid vara Lars."
Min stackars pojkvän får stå ut med mycket han. Inklusive all kärlek till Lars Winnerbäck.

Jag har redan ett par favoriter:
- Järnvägsspår
- Ett sällsynt exemplar (som han förövrigt spelade som sista låt på Peace and Love i år)
- Du min vän i livet
- Jag fattar alltihop
- Berätta hur du gör

Och jag är medveten om att det skulle vara mycket enklare att skriva "hela albumet", men vem skulle jag vara då och säga att hans låtar inte är unika? Just det.

Och här är en länk till albumet :)
http://open.spotify.com/album/0fmfJuCwf3GMVi5CqWLgntTyvärr saknas 05 :<


23 September

Något ganska roligt hände mig nyss, eller roligt och roligt, ganska otippat. Det finns en blogg som heter www.jockiboi.se, som jag inte alls hade hört talas om tidigare, men tydligen är han östergötlands största bloggare med runt 30.000 besökare. I ett av hans inlägg står det att han ska ha en tävling, och han ska välja ut dom som ska vara med och tävla. Kul tänkte jag, för jag kom över hans blogg av en slump.

Men sen visade det sig efter många om och men, att jag satt här och hade tråkigt, så tråkigt som man bara har här i Markustorp. Jag gjorde något åt det, som sagt och gjort, bilden var klar i photoshop för bilddagboken. Efter jag hade lagt upp den, så hade jag dock fått ett privat meddelande, från just Jocke Berg. Jag var en av dom utvalda! Surrealistiskt. Eller nej, just det, otippat. Lite kul ska väl även jag ha!
Jag ska vara lite busig och lägga upp frågorna till tävlingen, hoho. Och jag säger bara såhär, ALDRIG ALDRIG, att ni får reda på svaren :)
Det finns en människa till som vet och det är min mangoman!

På vilket sätt röker du sexigt?
Hur skulle du få mig att gilla se dig röka?
vad skulle du kunna göra extra när du röker för mig som ingen annan kan?
vad gör dina bloss speciela?
varför tror du jag tycker det är sexigt med tjejer som röker?

Kan ju slänga upp bilden som nämnde :)


22 September

Kass uppdatering, IGEN, i know. och ni som inte har läst mina andra bloggar innan kommer tycka att jag är tragisk med ett inlägg som historia. Men det kanske jag är, där fick NI!Har tjärat bastun förra veckan, great fun. <333333

Dock hade jag finfint sällskap :)

I lördags var jag och Tor på krädtskiva i Strandtorp hos Bosse :)

I söndags var jag ensam i Tors lägenhet, så då får han stå ut med att jag lånar hans tröja, hähä.


18 September

Ny domän; emmawennerstrom.blogg.se, kom ihåg det! Min gamla buggade, och not in a good way, utan att layouten blev skev. Även de grundläggande teman'a var helt konstiga, så nu börjar jag om... igen!

Så vad har jag gjort i veckan?
I Söndags träffade jag äntligen Tor. När jag var hemkommen från Kalmar, jag kände mig lagom prioriterad kan jag väl nämna. Vill inte gå in så mycket på det här. Men det kändes bra anyway, Tor får mig att må bra after all.
I Måndags pallade vi (med vi menar jag Tor och jag) majs med Malin och Victor. Eller... Tor pallade, vi tittade på, och åkte bil. Med livet på gränsen, han kör för fort den där saken jag kallar pojkvän. Och jag är nog förmodligen världens nervigaste flickvän. Väldigt fin kombination; javisst!

I Tisdags begav vi oss till kalmar på äventyr. Vi kollade på mobil åt Tor, han köpte jobbarbyxor åt sig själv och jag köpte två filmer; Edward Scissorhands och The Terminal. Två filmer som jag verkligenverkligenverkligen älskar, och av någon anledning inte hade dem i min ägo tidigare.
Efter allt inhandlande åkte vi in till stan och letade efter buffé. Vi hittade en billig sådan på Zorbas, OCH så god mat det var där. Det ska tydligen vara en grekisk-italiensk restaurang (hur det nu går ihop sig). Maten var prima iallafall. Med mat i magen åkte vi vidare till bergavik och fotade lite i svarta natta. Det är verkligen bara något jag kan göra med Tor. Att bara stå där och fota, och inte prata med varandra alls. Just då. Det är en underbar känsla att det funkar så jävla bra. Med trötthet i musklerna (och med skratt som inte tonade ut) åkte vi till vårt sista mål, ja förutom sängen då; Maxi. Bröd, Oboy och tre tidningar (två foto och en photoshop). Väl hemma ägnade vi oss åt dom. Ja... dom och oss själva, så att säga.

Det var väl min vecka, lite sådär :)
Här är några bilder från i tisdags.

 RSS 2.0