World of its own
En aning seg med bilderna? Ja. Det är jag alltid, men så småningom kommer dom upp, och då blir det massuppladdning som såhär. Roligt va?
Cruising  Förra lördagen, och bio i fredags. För att sammanfatta dom här små söta bilderna.Och dessa större är ifrån igår, då det begavs sig till öland (blombilderna är tagna i markustorp). Jävligt fin solnedång, dessa är tagna från färjestaden och kusten i jämhöjd med Kleva. Sjukt fint var det, och näktergalen på det i buskarna bakom var finare än fint.

Och när jag var som tröttast inatt så blev jag anmäld till det här http://www.smartson.se/testpilot-550D.html
Mhmm, hoppas på det va. Vore lite porr.Something good can work

Lite sådär glad. Lite sådär genuint. Det vet jag att jag är. Litegrann. För varje gång jag känner efter, sådär som man gör för att tycka synd om sig själv, som vi alla gör någon gång, så känner jag bara. "HELL NO, ämma, du förtjänar den här känslan, så håll fast vid det." Det känns faktiskt riktigt bra. Och passande nog kom allt den här veckan som jag bestämde mig för skulle vara optimistveckan, och visstfan funkar det bra.

Det som gör mig lite glad är att jag fick lägenhet idag.
Visserligen är det en etta.
Visserligen ligger den i Nybro.
Visserligen på bottenvåningen.
Men det är allt jag behöver.

Fan vad awesome det mesta är just nu.

Such Great Heights


They will see us waving from such great heights
Come down now, they'll say
But everything looks perfect from far away
Come down now but we'll stay

Its the end of the world as we know itDet var en riktigt rolig kväll igår, jag är nöjd. Jag hade iallafall roligt. Jag tyckte dock det var roligast på shell i kalmar. "jag vill ha tre NEGERbollar". "emma, man säger chokladbollar". Han i kassan hade förmodligen roligt åt oss. För vi hade det. Köpte korv också, den ligger på vägen mellan kalmar och nybro nu. Jag orkade inte, alltså. ROADKILL!

Sen vill jag lägga till att jag är så jävla tacksam för torsdagskvällen.
Ibland hjälper det med schnitzel och sockerdricka. Och att bara få... vara.
Utan några förväntningar på att det är tvunget att berättas nåt.
Det är jag något sjukt tacksam för.

Not dark yet

Feel like my soul has turned into steel
I’ve still got the scars that the sun didn’t heal
There’s not even room enough to be anywhere
It’s not dark yet, but it’s getting there

Rest you head you will get well soon

Jag ville bara informera världen om att jag tänker sova länge imorrn.
j ä v l a skönt.

GRÖNTÅh, det är så sjukt fint nu. Jag är grönfetischist. Älskar när det blir grönt, och säger nog "ååååh vad grönt det är" fem gånger om dagen. Med all rätt. Det är ju grönt! Bara inte det kalla vädret förstör allt nu. Då skulle jag bli ganska arg. Inte sådär lite heller, ingen subtilt förträngd ilska, utan skrika och sparka ilska. Justprecis. Då var det sagt. Bra Emma. Skit i barnen i afrika, men att folk vet att du tycker att grönt är skönt är fan något i-landsproblem som borde lösas. GRATTIS EMMA.

hejdå.

(hahahahaha)

On Melancholy Hill

Fan vad helgen kände för att försvinna fort då. Och nu sitter jag här igen, undrande, om jag ska duscha nu/imorrn, och om jag ska laga mat imorrn, eller kanske köpa en panini imorrn. Igen. Men dom är så sjukt jävla goda! Så smaken försvinner inte direkt, i vad jag nu väljer.
Ska försöka komma upp lite tidigare också. FAN, nu glömde jag tvätten kom jag på. Får springa ner och hänga upp den, så jag möjligtvis har några kläder att ha på mig imorrn. Kan ju dock vara en kul grej att komma inspringandes naken. Hade varit en kul grej. Eller kanske iiiiinte.

Nu ska jag snart få ett inkommande samtal, om hon inte segar sig allt för mycket. Och sen ska jag sova. Förhoppningsvis.

Och imorrn mår jag bättre. Förhoppningsvis.

Småstad

Nu tänkte jag vara duktig. Självklart för min egen skull. Är för jävla dålig på att uppdatera här, har jag insett. Och headern är out of date, dock fungerar den fortfarannde. Även ifall det redan är vår. Dessutom är det ganska svårt att falla när man är fastkilad, och så regnar det ute. Ganska mycket.
Anyhow, som sagt, skulle vara duktig, så nu tänker jag summera dagarna sen sist!

I Fredags var jag i kalmar och firade valborg. Förfest i kalmarsundsparken med väldigt trevligt sällskap, geografiskt sett lite splittrat. Men markustorp tog över kalmar den kvällen, det kan jag påstå! Palace fixade resterande kvällen, det var väldigt roligt och jag var ganska nöjd när jag damp ner i sängen runt halv 5 i vårruset.

I Lördags var jag inte den piggaste människan på jorden. Blev inte piggare av att jag blev väckt av Malin vid 9-snåret. Hon anlände en halvtimme senare utan skor, vi däckade i soffan med dharma & greg på tv'n i några timmar. Sen blev vi nåt otroligt ambitiösa och cyklade till stan, för att hämta kebab. Den kebaben tackar jag gudarna för. Senare anlände en ölänning på mitt trappsteg och sällskapade mig tills kvällen dog ut.

I Söndags gjorde vi ingenting. Och jag menar det. Ingenting. Visserligen gick vi runt masten, jag och två retards. Och så gick ölänningen och jag en stund på kvällen, inget mer märkvärdigt, faktiskt.


I Måndags började jag på mitt framtida jobb. Telia. Utbildningen då, vill säga, som ska vara i fem veckor. En hel del information om Telia, och väldigt, väldigt mycket information. Och nya människor, och ganska mycket nytt av allting.

I Tisdags gick vi mer in på fast telefoni, och produktinformation. Och även där, sjukt mycket information! Jag tror det var första avhopparen också, då. Lite chockande, för alla. Senare stack jag till lilla nybro och färgade håret. Åt tacos. Och var allmänt seg.

I Onsdags - Torsdags, om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ihåg allt för var dag. haha. Allt blir till ett blurr. Prisavtal, abonnemang, plustjänster. Är en del! Uttittande presentation av dom andra teamen blev det också, spännande! Sjukt kul!

I går blev det after work på KM med dom som kunde, kändes väldigt bra allt det där! Kommer förmodligen bli en sjukt bra sommar :] På kvällen blev det tacos, man får aldrig i sig för mycket tacos! Med andra ord blev det också. Jag var iallafall inte länken. :D

Idag
ska jag in till familjen Håkanssons för det finns två födelsdagsbarn där inne, imorrn visserligen. Men iallafall. Grattis till Gert och Hannes. :)

RSS 2.0