Willys-förmiddagshat.

Jag är något sjukt irriterad när jag inte har fått äta frukost på morgonen, har jag märkt. Tidigare var det så att jag inte ens klarade av att äta på morgonen (dels för att jag ville sova längre)
och NU klarar jag mig inte utan det.

Men idag hörreni så försov jag mig. Typ så att jag hade en halvtimme kvar tills jag skulle vara I skolan. Så jag hann naturligtvis inte äta något.
Tog mig till skolan, hade inte behövt komma förrän ca en halvtimme senare (!!!!).
På hemvägen traskade jag till Willys för att köpa lite cancer on a stick. På förmiddagarna är köerna milalånga och medelåldern ligger på ca 53,2. Det är tanter med ägg och yngre tonåringar med tuggummi och godispåsar.

Klockan 11, varför?! Köper man inte godis på eftermiddagen så man inte äter upp allt på dagen? Nej, jag har ingen självbehärskning. Anyhow, så vet jag hur de där jävla kärringarna är där. Speciellt på Willys, de ser det som sin RÄTTIGHET att gå före i kön för att de är äldre. Okej, man ska visa respekt för de äldre och sådär.
Men vafan? Ska inte de visa lika mycket respekt? Känner mig som en icecold bitch när jag märkte att tantan bakom ville gå före, and i stood my ground, like a baws. Men då öppnade en annan kassa, så jag behövde inte vara så iskall längre.
Sen såg jag det, hon hade likadana örhängen som jag har hemma. Då kom hatet. Hatet mot tanten, willys, kön och kassörskan som jag har köpt cigg  50 gånger av men som ändå envisas med att jag ska visa leg. 

Mensvärken är borta i vilket fall, och det är fredag.
Jag är glad. (Hehe)

En proppjävel är sönderKOLLA KOLLA KOLLA

Såhär gör man när man inte har rätt storlek på proppar hemma. Ofrivilligt mysigt. Om det ens är mysigt.
Min lilla snapphane till livmoder tar en powernap just nu, för att komma tillbaka med full styrka när jag ska sova. Älskar den lille saten. HEHEHEHE inte...

Retard

Idag ska jag tydligen ha mens. För min livmoder försöker hoppa ur min kropp.
Hoppa är kanske fel ord att använda... Min livmoder försöker SNITTA ut sig ur min kropp. En liten jävel med samurajsvärd, där sitter hon och rispar på insidan av min mage. Jävla retard, det är min livmoder det. Ett retard. Så det känns som att jag ikväll kommer parkera mig i soffan med choklad i... massor? Och kanske The notebook eller något sånt. NÅGOT GAY!

Over and out.
Ps. Fml. Ds.

Måndag

Jag har börjat få en ny tvångstanke. Inte så att det är något jag måste göra, nej. Eller okej, vi kan kalla det rädsla. Ev en tvångstanke som jag tänker på hela tiden. Kan inte det också kallas en tvångs tanke? Eftersom vissa miljöer TVINGAR fram den? Okej, inser precis nu att jag låter som en idiot. Och en smula galen.

ANYHOW, har börjat spendera mer tid i simhallens omklädningsrum.
Och grejjen som jag är rädd för är att man måste gå barfota. Tänk alla människor som går barfota på de där golven, tänk om jag får svamp? HUR kul skulle det vara? Jag skulle kunna investera i några flashiga flipflops. Men det är lite för mycket jobb för så lite tid jag spenderar där åt gången. Men den där rädslan finns kvar. VARJE gång. Använder personalen något medel när de rengör golven därinne? Någon som vet?

I hope you run away too soon

Den här låten är helt jävla fantastisk. Just sayin'. Och för er intelligenta låtlyssnare; ja jag känner igen mig i texten till punkt och pricka. Minsann minsann. 
Jag ifrågasätter det faktum varför alla män är så värdelösa. Men så kommer jag ihåg vad jag har för krav, och det är faktiskt att de ska förstå mig. Det är väl lite av en utmaning. Kan jag tro, om jag hade vart man hade jag älskat mig själv. Eller ja, det behöver jag inte vara man för att göra... heheheheheheheheh. Jag är fantastiskt rolig, förstår inte varför ingen förstår min storhet inom komediområdet? Jaja. Det jag ville säga är att den här låten är bra, jag är bra, och män är sämst. Nej okej, inte sämst. Men sämre än mig. OCH NEJ INGEN SPECIFIK HÄNDELSEEEEEEEEEEEE! Generell känsla.
Anyhow, det var väldigt trevligt i fredags. Nöjd tjej.
Det vibrerar i luften, ni vet.

RSS 2.0